Maling av kirka vår

Dugnad i høst

Maling av kirka vår.

Kjære venner av Rana Frikirke

Det trengs sårt til ett eller to strøk med maling av kirka vår på Sagbakken.

Vi i menigheten har bestemt oss for å gå i gang med dugnad for å ta vare på kirka.

Vi håper på i hvert fall å rekke over veggen mot parkeringsplassen som har vært mest utsatt for vær og vind.

Så får vi se om resten må vente på våren.

Men hvis vi får godt vær, og alt går godt, så kanskje vi når over mer.

Da det blir noen utgifter med dette av maling og utstyr, så ble vi enig om at vi skulle utfordre og be om en gave som kunne gå direkte til dette viktige vedlikeholdsarbeidet.

Vi vet at mange gir mye allerede til menigheten og annet arbeide i Guds rike, så hver og en må tenke over om en kan være med på dette ”ekstra” løftet for kirka.

Hvis du vil være med så kan du overføre penger på Rana Frikirkes konto;

Rana Frikirkes konto

4510 2097584

NB; Merk gaven med maling av kirken

På forhånd hjertelig takk og Guds velsignelse